Beerten Haardendesign Maarheeze

Al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van sfeervuren!

In de tijd dat Jac Beerten zijn bedrijf in 1981 opstartte werden alle open haarden nog gemetseld met grote plateaus, eiken balken en tegels. 

Nu, anno 2022, is het een bedrijf dat alle facetten van het vuur kent en dat u hierover kan informeren. Of het nu een hout, gas, elektrische of pellet kachel is, al deze vuren zijn in onze totaal verbouwde showroom te bezichtigen. De allernieuwste modellen met de modernste technieken, in mooie heden daagse opstellingen zijn onze haarden en kachels brandend te zien.

Het bedrijf dat nu onder leiding staat van Rob Beerten maakt al u wensen rondom sfeervuren helemaal waar. Of het nu een vrijstaande kachel is, een inbouwhaard met een meubel, een renovatie van uw rookkanaal of het leveren van onderdelen uit voorraad. Alles verzorgen wij tot in detail.

Wij zijn bewuste stokers, staan voor groen en het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Graag verwelkomen wij u in onze showroom op het Rondven 7 te Maarheeze.

Tot ziens!
Rob en Jac Beerten

 

Showroom

Hier ziet u afbeeldingen van de showroom. Als u echt een beeld wilt krijgen van de haarden en de sfeer verwelkomen wij u graag!